sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Thank god it's Overlord

Elo-syyskuun vaihteessa käytiin rymyämässä Auyuittuq-kansallispuiston läpi Jessican, Montyn ja Delian kanssa. Geologisesti mielenkiintoinen sadan kilometrin haikki päättyy Overlord-vuorelle, josta vene haki ihanasti pois.



Alkuvaiheissa tallaaminen meni ihan siedettävästi, mutta jo silloin aloin tuumailla, että ehkä nää ei oo enää meikän hommia. Ei vaan napannu. Mutta ehkä se on vain maastosta kiinni. Jotenkin Lapin reissut on olleet aina noin 100 kertaa hauskempia. Tosin meillä on yleensä ollutkin noin 2 L viinaa mukana. Tai ehkä me vaan jo sillon tajuttiin alitajuisesti, että ei sitä selevin päin jaksa tampata.



Matkalla nähtiin vaikka mitä, varsinki kiviä. Välillä mentiin viistoista kilsaa irtonaista kivirakkaa, mikä oli geologisesti reissun huippukohta. Joenylitykset oli sentään ihan hauskoja, sillä siinä pääsi sentää kikkailemaan jännittävästi iljakkailla kivillä.



Jos meen puistoon ens vuonna, niin lähen mieluummin vaikka jäätikölle, tai huipputtamaan joitaki pikkuhuippuja. Niitä siellä riittäis.







Loput kuvat: http://www.coldpaws.ca/galleries/anp-hike-2009/

2 kommenttia:

  1. Huh mahtava kuvapläjäys <3
    piti heti maanantaiaamutuimaan selailla monttu aukisena kaikki.

    Saapas nähä miten ne omat kuvaushommat jatkuu. 20D kosahti lopullisesti. Joulun seutu mennee sitte kahella iksuksella että aikas perseestä.

    VastaaPoista
  2. onpa makiat taru sormusten herrasta -maisemat ja fiilixet. en oo ikinä nähny niitä leffoja mutta vois kuvitella että jotaki lohikäärmeitä siellä patikoi?!

    t. turkulainen turusta

    VastaaPoista