tiistai 15. joulukuuta 2009

MUISTELLAAMPA VANAHOJA

Se oli kovvaa aikaa tuo vuosi 2001 kun meikät Timon kans pääsi yläasteelta ja edessä oli menestyksekäs lukioura. Internetissä oli kovasti hehkutettu niihin aikoihin että Oulussaki on freerideriä kadunkulmat ja rotuaarit täynnä ja olisi syytä ehkä kerääntyä porukalla "kruisimaan". Kyllä siinä tais usiammat iltapäivät mennä rappusia laskien ja jousikeuloja vertaillen. Itellä oli 80mm marzokki jossa oli varsin pätevä ilmajousto.

Oysin takana oli kova spotti, johon sai vatkata niin maan saatanasti, eikä siitä silti oikeastaan lentänyt mihinkään. 20" runkokoon GT oli silti kovaa valuuttaa, varsinkin kun siinä oli Kimmolta ostettu neonvärinen stemmi. Kylläpä vaan kelepas.

Toinen HC-ajoa vaativa paikka oli torinranta. Vaikka tässä tekis melkeen mieli jauhaa taustoista ja fiilixistä enemmänki, niin en nää sitä kovin tarpeelliseks tän seuraavan kuvan jälkeen. Kuvassa siis meikä suorittamassa stunt-temppua ja kuvan otti Timo.



Pistetään tähän vielä Ouluskenen sivuilta kirje, jonka Timo lähetti mulle kesällä 2001.



Millon lähetään nallikariin poloku pyörillä?

3 kommenttia:

  1. aissss.
    meikä on nuista ajoista muuttunu vähintäänki sekavemmaksi. käsiala samaa ja kuvatki lähentelee samaa tasoa!

    varmaan waltterin ajoskilssitki samaa?
    ollaanko siis muututtu yhtää kymmenen vuojen aikana?

    VastaaPoista
  2. en tiiä, ei mahtas lähtä enää tommonen neliän rappusen roppi. ainakaan tommosella samalla maailmaa halaveksuvalla ilimeellä. aattelin kyllä seuraavalla oulun retkellä (huomena) ottaa DMR:N MESSIIN! ompa kiva sitäki sitte tuijotella makuuhuoneessa.

    10v = ei meinaa mittää

    VastaaPoista
  3. Jumalauta Valtterihan näyttää ihan Arnold Schwarzeneggeriltä!

    Vanhat hyvät ajat - ne ei katoa. Mutta lissää absurdia toimintaa pittää muistaa jatkuvasti kehittää kans.

    VastaaPoista