tiistai 1. joulukuuta 2009

101010001-raportti: Windows 7

Nörttiulottuvuudesta päivää! Hommattiin tuossa uus läppäri, kun hukkasin edellisen, ja siinä on Windows 7. Raportoinpa ensituntumasta, ku en tässä nyt muutakaan keksi ja töissäkään en jaksa tännään tehä mittään.

Uusi tietokone lähti käyntiin nappulan painalluksesta, mikä oli mahtava homma. Ikkunaan avautui Windows ReallyGood 7. Vistaltahan se näytti taas, ja vanhat muistot alkoivat kirvellä nivusissa välittömästi. Samoja elkeitä ainaki oli ja monta Aerolla alkavaa sanaa.

Ensiksi navigoin luonnollisesti asetuksiin niin kuin kunnon nörtti ja käänsin kaikki 1000000 spesiaaliefektiä pois näytöltä nykimästä. Heti alako näyttää enemmän tietokoneelta ja vähemmän elokuvalta.

Sitten takasin kontrollipaneeliin. Alako jumalaton tviikkaus ja hakkerointi, jotta Windows saataisiin aisoihin. McAfee-virustorjunnat heti pois ja piraatit tilalle. Tässä vaiheessa ikkunat kaatu ekan kerran mutta Riliguud hoiti homman tyylikkäästi. Myöhemmin ikkunat kaatu vielä ainaki kolme kertaa. Lupaavastihan tämä homma lähti! User Account Controlliin oli lisätty uusi hieno ominaisuus, jonka avulla sen sain nopeammasti pois päältä.

Vehjehän alkoi tuntua jopa ihan hyvältä.

MUTTA:

Windowsin paras nappula on ylleensä mummielestä ollu Show Desktop, jonka normaalisti saa alapalakkiin näkyvile mutta ReallyGoodista se on POISTETTU ja tilalle on tullu aerojotaki. Finito. Ei ole. Poissa. Onneksi guugle kerto, että sen saa hakkeroitua takasin jotenki. Huokasin helepotuksesta.

Summa summarum: on se. Kai. Mutta kaatuilee.

Tässä vaiheessa joku sanois, että osta Mäkki. Joojoo, osta itte. Vaikka se toimiski paremmin, niin mieluummin mie säästän puoli $-tonnia ja lennän Rolloon.

5 kommenttia:

  1. Windowsin paras nappula on ylleensä mummielestä ollu Show Desktop, jonka normaalisti saa alapalakkiin näkyvile mutta ReallyGoodista se on POISTETTU

    eikö se ole siellä kellon oikialla puolen.. vai ookko hakkeroinu senki pois siinä sivussa

    VastaaPoista
  2. Jaa sielläkö se on kellon takana? Aika hölömö paikka, vaikka hölömö oon kyllä itekki.

    Taijan kuitenki koittaa saaha sen sinne vasemmalle jotenki.

    VastaaPoista
  3. Eikö pikanäppäin windows + m toimi seiskassa. Vistasta alespäin se on ainakin sama kuin näytä työpöytä.

    VastaaPoista
  4. Onko semmoista pikanäppäintä mikä vetäsee pöytäkoneen from gigantti mustaan aukkoon?
    Vuoden vanha kone joka on kuukauden sisään käynyt uusittamassa koko sisustansa ja ko kone saatiin takaisin niin sitte kusi näyttö. No näyttö kävi maalimalla pari viikkoa ja kun se saatiin takaisin niin vissiin toimi sen alta kymmenen kertaa.. Kunnes tänään NO INPUT SIGNAL. Ei oo ihan hellät mietteet, joten jos on joku pikanäppäin niin säästys siltä että viskoo tuon tuonne kaijjonharjun rokugettoon perkele

    VastaaPoista
  5. Löytyy ratkasut!

    Ensin pikanäppäin windows + m huviksi

    Sitten Start -> Run -> "cmd"

    -> format c:

    Jea, sulla on näytönohojain paskana tai irti. Onnea! Ylleensä kai siellä takana on ylempänä toinenki paikka näytön kaapelille, madöboord gräfix. Saattas pelata.

    -Meka

    VastaaPoista