maanantai 14. joulukuuta 2009

Talvi, vuoret, Oulu?!?

Miksu löys vuoria täältä oulusta!!!! Heleketti, kaikki nää vuojet ja meikä ei oo ollu tietonen! Mennään tonne kiipeileen juhannuksena mahat pystyssä?




Nii joo juhannus? Meikä ehottaa että mennään johonki itä-koilliskairaan tällä kertaa? Löytysköhän sieltä tarpeeksi syrjäistä kolkkaa jostain? Joku makia jokivarsi ja pari tunturia viereen niin kelpais pötkötellä!

Ketä on mukana? Meikät ainaki! Tällä kertaa kyytihommeleihin pari autoa ni ei tartte hinata laakerivikasta kärryä ja pelätä että tullaan takas ilman kärryä!

Niijoo, makella on makkeita erämaita kuvissa. Ehottomasti tuoki paikka kelepais juhannuskeikaksi, pääseekö kui lähelle autolla!?

3 kommenttia:

  1. Kemihaara-Nuorttijoki-Korvatunturiakselihan on ehkä Suomen syrjäsintä seutua. Toisaalta ei tuo Inarin seutukaan ole vielä loppuun asti koluttu? Vasta yks ranta ollaan nähty.

    Jea, talavella pääsee tuohon meijän puistoon autolla jäitä pitkin. En tiiä onko tästä tiedosta kesällä apua.

    VastaaPoista
  2. kaikki käy, meikä messizä. pakkoha se on ainaki kerran vuojessa istua pari vuorokautta nuotiolla toppatakki päällä juhannuksena. hä! ai nii ps ps ps etelässä LUNTA (kolasin tännään lunta)

    tv: valther

    VastaaPoista
  3. joo.
    meikäki on mukana. tietenkin.
    sama mihin menee. kuhan ei oo naapureita.

    -t

    VastaaPoista