keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Välizecci

Noni, hommat alakaa oleen putkessa! Timolle on teltta, suunnilleen jokaselle on 4 numeroa liian pienet kumitossut kiikkuhommia varten, kulut selevillä ja sen semmosia.

Semmonen tuli ny tosa mieleen, että jos on kulukuja jo päiväseltään kaupan puolella niin juomapuolta varmaan kantsii miettiä jo etukäteen. Jos timo saa liftaamalla kyyin rolloon, niin liftaa samantien maken kans samaan alkoon! Nii ja sit semmosta ettätuotanoinniin, jostaki pitäs saaha sellanen vitun iso pressu jostain, tai ees iso, tai pressu! Sais viriteltyä siistin kenttäkeittiön eikä tarttis syyä tuplavesimelonia kaatosateessa.

No ei tän vakavempaa täältä atlantiksen illasta, vähän on fiilikset päällä reissua varten! Lupas vitun siistiä keliäki!!

Säätiedotus, http://www.fmi.fi/saa/paikalli.html?place=Inari

6 kommenttia:

  1. Montako telttaa on lähössä matkaan? Mahunko mie johonki? Isällä on vissiin puolijoukkuteltta. Jos en mahu, nin otan sen. :)

    Sitten tettä tarvikkaa ennää telttaa.

    Mie lähen huomena kaupoille. Jos Timå on mestoilla, niin voin antaa kyyvit makkaratiskille.

    VastaaPoista
  2. Niija saattaa meillä olla joku ressu tai piknik-katos.

    Tuola Money Laken pohojospuolella oli kuulemma saunaki! Siihen ku virittää vaan pressun päälle, niin siinä jo lauteet ja kiuas ja kaikki.

    VastaaPoista
  3. Vaatii vaan pikkuset hauikset soutaa tonne pohjoslaitaan sieltä itälaiasta 100m/s sivutuulessa kumipaatilla päissään! Mahtanee jäähä saunomiset sivusuun :D

    Telttoja on vissiin kaikilla kaks, kaikille egoille. Timon telttaan jäbä mahtuu, nukkuin itekki sen vieressä Vuokatissa ja jos et pelekää Timon 15min hengityskatkoksia väärinpäin muljahtelevia silimiä ja sen suden ulvontaa niin hyvät on unet!

    Muistakaa se PINAKOLADA!! Ja ostakaa jo valamiiksi pari laatikkoa kaliaa niin ei tartte sitte kaupasta enää sitä raahata mukana ko makkaraa ja salaattia ostellaan.

    VastaaPoista
  4. Kolmen yövuoron jälkeen voi olla että meikäpoika rääkyy koko matkan Inariin että VOITTAKOHEIPLIISOLLAHILIJAAEIOOKIVAKOTOINENNUKKUUNIINPÄÄNYTTEKIINNILOL

    tai sitte ei. Nyt muutama tunti tirsaa naamriin ja sitte menoksi ja tuloksi

    VastaaPoista
  5. Zinnehä mennee pohojoispuolele tiet ja kaikki. Pääsee melekein koko järven ympäriki autola kato. Ei sillä että se sauna ois niin kiinnostava mutta ois mukava käyä kurkkimasa sitä järven länsilaitaaki ehkä.

    Sellanen pikku kuriositeetti, että millon tuutte Oulusta ja millon lähetään ja millon tullaan pois?

    VastaaPoista
  6. Lähetään tässä parin tunnin sissään, heti kö Kimmo pääsee töistä. Tai ku mää hajen sen. Takasi tullaan sunnuntaina.

    VastaaPoista