maanantai 8. kesäkuuta 2009

siistein juttu hä!

joo hihkuin innosta soikiana ku jäpät oli retkidrinkkipäissään keksineet vuokatissa näin hyvän idean: ploki!
vaikka pyöräfestareilla en ollukkaan, kun laskin rahasenttejä turussa, niin oon harrastanu enemmän polkupyöriä tässä viimeaikoina kun mitä ehkä viiteen vuoteen yhteensä.

nyt kehtaa laitella pyöräkuviaki ku ei olla enää fillarifoorumilla.


kävin myös kattomassa kaiffarin suorituksia VELODROMILLA. Velodromi eli pyöräilystadion on ratapyöräilyn suorituspaikka. Se on kahdesta suorasta ja kahdesta ne toisiinsa yhdistävästä 180 asteen käännöksen tekevästä kaarteesta koostuva rata. Radoissa on kallistukset.

vaikutti kieltämättä melko oululaiselta harrastukselta ja kaveri meinaski, että tää ei oo ehkä kaikista hip hopein harrari evö. mutta kyllä ne meni täysiä!




nii eikä siinä vielä kaikki! väsättiin monarkkiki iskuun että kyllä passaa lähtä retkelle.

ja eilen sitte käytiinki rullaileen ympäriinsä. oli ihan siistiäki, tai ainaki siistimpää ku kämpillä messengerissä pexaaminen. niin, monarkista räjähti rengas ja huoltoautosta illan päälle vielä toinen. olin parkkeerannu väärään paikkaan kaverin pihalle ja renkaasta löytyki sitten usiamman tuuman rautanaula. meni viesti perille!

nuo paatit on aika hämmentävä näky kun kulman takaa yhtäkkiä ilmestyy tuommonen kelluva saatanan iso kerrostalo! ja ojaki jossa ne liikkuu vaikuttaa joltaki lämsänjärveltä.



joko lähetään inariin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti