maanantai 15. kesäkuuta 2009

RULES MAANANTAI!

Oho, olipa vaan pitkästä aikaa siisti maanantai! Jätkät ku oli tuhertanu aivosolut punasena päissään tekstiä nettiin, kelepas! Ite asiassa vieläki lueskelen ja hykertelen mielihyväpäissään noita juttuja!

Sitte naamat norsunvitulle!

Eli ite asiaan, tiukkaa PEXAUSTA juhannuksesta!

-Auto (toinen puuttuu vielä)
-Ruokaa (puuttuu)
-Juotavat (puuttuu)
-Paikka (luultavasti vielä paikallaan)
-Oheissälät (eri paikoissa maapalloa)

Tolta pohjalta voitas lähtiä suunnittelemaan reissua. Hommailen tosa vähä muutaman kuppasen kiipeilykengän, sit vois miettiä LÖYTYSKÖ ESIM VALTTERILTA TAI TIMOLTA AUTOA käyttöön retkelle. Jos ei, ni sitte otetaan PERÄKÄRRY makelta ja sinne rojut ja viis koiraa ja yks ihminen autoon ja niin edelleen.

Tosa myöski mietin että meilähän on mäkipyöriä ja kumivenneitäki jouten. Johan niitäki huvikseen kuskais esim Inariin ja takas!!

No anyway, paikka on jo tiedossa! Tongin tähän vielä kuvaa, kunhan tältä älyttömältä uraputkikiireeltäni ehin!

4 kommenttia:

  1. Hommakkaapa joku jostaki auto, mää otan mukaan puukon ja pikkusen leikkuulauan! Oon vähä vapinoissa oman auton kans ku siinä suttaa kytkin välillä melko tosissaan.

    VastaaPoista
  2. Laita se leikkuulauta sinne kytkimeen?

    Mutta meiltä ei siis saa autua. Clio myytiin viis vuotta sitten pois, vähän hankalampi saaha nykyään lainaan. Isäntä lähtee Lappiin Tojotalla. Sitten ei olekku ajettava ruohonleikkuri.

    Voin kysyä kaupasta, että myydäänkö siellä ruokaa. Viinaahan meikä ei nykyään kestä, kun meidän kylässä on kieltolaki.

    No johan tässä on melekein kaikki jo siis selevillä!

    VastaaPoista
  3. HEI! Saatan ostaa huomenna huutokaupasta kanootin, jos halavalla saa. Ei varmaan saa. Mutta jos saa, niin otetaan seki matkaan kumiveneen kaveriksi.

    VastaaPoista
  4. No eihän meillä oo tällä reissulla enää ku peräkärryn koko rajana!!! Elikkä kaikki käy, jos tila loppuu niin hitsataan sukkapuikoilla toinen koukku ekaan kärryyn ja liitetään lisäkärryjä perään!!

    Meiläki on kanootti jossain, vielä ku tietäs misä se on. Ei se ainakaan meän jäliltä uponnu, se jeesusteippipaikka piti varsin hyvin Sinettä-Rovaniemi välinki!!

    VastaaPoista