maanantai 22. kesäkuuta 2009

Juhannushommeli

FLASHBACK!



Huhhuh, maanantaina klo 7:00 uraputkessa. Kohtuu timmi kontrasti siihen, että lauantaina tähän aikaan istuttiin vielä tulilla, välillä polttopuuta metästä etsien humalpäissään. Alkeiselämästä tähän päivään on meleko matka. Pitemmittä puhheitta vois pläjäyttää muutaman foton retkestä joka siis alkoi torstaina iltapäivästä Oulusta ja johti Moneylakelle Inarin kairaan ja takas etelään Kemijärven soramonttujen kautta Rovaniemelle urheilemaan ja voimistelemaan!

Ohjelmassa oli muutakin kuin puiden keräystä. Virallinen epistola oli mennä etsimään boulderikiviä liian pienet kengät jalassa. Muistaaksein loppupeleissä oltiin tuomareita ja valmentajia maken uroteoille kivien parissa. Ainiin, kiipeiltiinhän me kuitenkin illalla videolta! Se se vasta kovvaa hommaa oliki!







Ruokapuoli oli kovvaa kammaa. Mm POPKORNEJA JA HAVUNNEULOJA!




No eiku oikiasti, makiat evväät! Kaikki nuotiolla ja rillissä kärvennettynä! Kiitos kokeille, ite keskityin ootteleen että evväät on valamiita. Erityisesti aamupuuro samasta kattilasta oli luxuxeinta pitkään aikaan!









Ei ois paha rasti olla tuola viikko, tai kuukausi! Koska mennään?!

2 kommenttia:

  1. ompa elämänmakusia kuvia!

    kiitti kaikille hyvästä retkestä, ei tuu joka päivä vietettyä nuin siistejä juhannuksia!

    VastaaPoista
  2. Samoin! Oli kyllä aika huluppean mahtavaa. Jotenki jäi erityisesti mieleen se, ku makasin rinteessä vesisateessa puolikas nakki vasemmassa käjessä. Toisessa kädessä oli kalja ja loput vasemman käjen nakista. Oli jotenki absurdin siisti tilanne olla sillälailla nakkitelineenä Inarissa juhannuksena.

    Tietenki nuotiopippalot meni siitä vielä ohi. Kameroistaki taiettiin puhua jossaki vaiheessa.

    -Make

    VastaaPoista