keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Stormchasers

Eilen illasta puski vähän pientä sadekuuroa, salamia löi minuutissa rapiat 200 maahan. Miksu sitten koitti kaivautua betonin sisään piiloon, niin keksinki että voitas ajaa yön pimeydessä autolla sinne myrskyn silimään kuvaan salamoita!! Käsittämien suosionosoitusten jälkeen sain huijattua konkkaronkan autoon ja lähdettiin yön pimeyteen, joka muuten oli ukkospilvien ansiosta pimeä! Kohtuu siistiä kävässä keskellä kesää syksyn pimeässä yössä!

Vettä tuli sen verran ettei autolla päässy etenemään ku 70kmh, muuten oltais ajettu silläki veden päällä.

Pari fotoa, täytyy kyl sanoa ettei oo ikänä tullu tommosessa ukkosessa oltua!! Yhtään ei haitannu että yö venyi klo 3.00 asti, että päästiin takas kämpille ja heräämään klo 6:30 takas arkeen. Vähän meinaa tällä hetkellä tulitikutki katkeilla luomien väliin, mut ei pahasti!

Ainiin, kuvia! Ennen myrskyä taivas näytti värit.




Siirin päivystysikkunassa alkaa olemaan näkyvyys heikonlainen, pari kertaa saattanu nokka osua lasiin :D












huhhuh, tänään lupas uutta ukkosta..ei maha joutaa nukkuun unia tänäänkään!


Ainiinjoo, oltiin me eilen helteessä ousassa ajaan vähän koppiautorossia. Harwi tekas makian videon, lentäähän ne nuoki kassakaapit kun oikeen sattuu vauhti kohalleen :D

3 kommenttia:

  1. KOLEITA kuvia! oon oottanu koko päivän että tulis tuo myrsky tänne saakka mutta ei tuu perkele. ilman kosteus on kyllä joku 600%. lupaan apinoia jos tullee.

    VastaaPoista
  2. APINOITA OOTELLESSA!!

    Rakenna teslasysteemit niin voit tehä ite salamoita!

    VastaaPoista
  3. Hei kamoon onko hieman epäreilua! Kohtuu kiva toi jossa puol Ousaa palaa ko joku 7 km levee salama vetää maahan.

    VastaaPoista