perjantai 16. heinäkuuta 2010

kesä! (-loma)

yes!

eka kesäloma vissiin ikinä just nyt tässä hyppysissä. tai ei oikeestaan oo vielä edes alkanu virallisesti mutta työpaikalla otin vähän iisimmin ja rakensin tämmösen grilliterassin hallin pihalle. vähän niinku semmosen millasesta kaikki ankiat rivariurpot haaveilee! alla on myös pyörät. oikialla grilli 1 ja vasemmalla grilli 2. nuilla paistoi iisisti semmosen 600g pihviroikaleen.





huomenna lähtee kone unkaria kohti, meikät siinä kyytissä, ja tehään muutaman viikon retki jannan kans. suuntana on näillä näkymin unkarin lisäks tsekki, tsaxa, italia ja kroatia. en tosin oo varma, voi olla joku muuki suunta jos alkaa tuntumaan siltä. euroopassa kuitenki pysytään. jos joitaki tuttuja sattuu ajeleen joku viikonloppu jossaki noilla hoodeilla ni soitelkaa! vettäki pitkin pääsee melko pitkälle, joten kelekalla heleppo nakki jos variaattori ei imase vettä.




mahanpa alkaa pakkaileen. hyvät lomat muillekki lomalla lomailijoille!

yes!

5 kommenttia:

  1. Ei lommaa mulla. Oon katteellinen, ja Kroatiasta viela enemman!

    VastaaPoista
  2. Mutta ainii! Mukavaa reissua tieteski!

    VastaaPoista
  3. HYVVÄÄ LOMMAA MEIKÄLLÄKI LOMA PS OLLAAN MUUTEN JUSTIINSA NYTTE ROVANIEMELLÄ <3 RULES HOMMIA HUOMENNA KATTELEEN KU HURJAPÄÄT VETÄÄ KELEKOILLA JÄRVESSÄ RINKIÄ JES T HEMMOT JA HALOT JA SIIRIT JA HALOT

    VastaaPoista
  4. LOL MEIKÁ VÁHÁ UNKARISTA KIRJOTTAA SAATANA NÁPPAIMET VÁÁRISSA PAIKOISSA TSETA TUOSSA KESKEISIMMALLA PAIKALLA OLOLOL MENNÁÁN ITÁ VALTAAN


    T. MATKA LAISET

    VastaaPoista
  5. hei lol-. meikät näki napapiirillä semmosen jeesussaves bussin ja teki heti mieli että ottasko kuvvaa teille matkalaisille että may the force be with you. toettiin kuitenki että meni ropakandan piikkiin se bussi täynnä niitä tekstejä että huh huh.

    ei muuta

    t. mixu

    VastaaPoista