tiistai 20. heinäkuuta 2010

konemetsä

reissuun lähettiin aika arvaamattomalla budjetilla. bonusseteleitä 20e eestä, pullopantteja 6 euron eestä, timon 11euron tili ja 6e käteistä ja kimmon 16euron tili ja kameralaukusta löyetyt 4 euroa.


eka pysähyttiin pudasjärvellä.



sitten oltiinki jo taivalkoskella. tämmönen tie vei konemetsään. piripäiden ja legendaaristen läpänheittäjien törmillä. joki-antti ja serkku.


hiekkasärkille, missä piti olla yötä alunperin, pysähyttiin vaan ottaan kuva ja juomaan oluet naamaan. paikalle tuli veneellä vastarannalta paikallisia kolomikymppisiä. puhuvat että poliisi ettii heitä, rovaniemelle muutosta puhuttiin, siitä onko rovaniemellä teatteri touhuja, piikityksestä, legendaarisesta läpän heitosta, konemetsästä, jne. oli sen verta epäilyttävää sakkia että lähettii kimmon kanssa kauemmas paikallisista pojista. tiiä mille ne taivalkosken piri-turhapurot olis alkanu illanpäälle. huh.



lopulta löyettiin vallan mahoton leiripaikka. ison soramontun harjan päältä. tie oli aikamoinen sinne, itseasiassa sitä piti tehäkki parinmetrin verran kun oli joku kaivanu ojan mettätielle. aurinkoki oli auton alapuolella.




kylään tuli vanha tuttujuttu, pinacolada forever.


sitte syötii herkkuja nuotin paisteessa.


sitte mentii nukkumaan telttaa auringon laskettua.


aamusta herättiin kymmeneltä! kymmeneltä! huh!
lähettii ajamaan posion kautta rovaniemelle. pysähyttii posiolla ostaan kimmolle särkylääkettä. poika poti krapulaa. välillä otettii unet kilometrien mittasella hiekkarannalla. sitte löyettii joku kohtuu venäjäsoratyömaakaivos. oli vähän kuolemaa ilmassa siellä.






siisti reissu oli.

mite se ruskaretki pojat ja työt ja koirat?
-t

1 kommentti:

  1. joo o huhhuh! Ihan uskomaton retki kyllä oli, ei voi sanua ku että enempi actionia kahessa päivässä ku kaupungissa viikon aikana!

    meikällä oli kyllä pahin olo pitkiin aikoihin vaikkei ees veetty mitään holtittomia!! Onneksi posiolla tilanne normalisoitu!

    Konemetsä, legendaarinen läpänheittäjä, huh

    VastaaPoista