perjantai 23. heinäkuuta 2010

Kesälomapäivät 3 ja 4

Konemetsän karkelot kävästiin tosa heittään jossain Taivalkosken takamaastoissa, eppäilen että se hippiretkue on luultavasti jo joen pohjassa hauen ruokana. Sen verta oli läpänheittäjät kemikaaleissa. Onneksi ite ei oltu ja kohteliaasti päästiin livahtaan omiin oloihin toiselle puolelle sitä periferiaa siinä vaiheessa ku juttu muuttu puhumiseksi ettei ennää tartte joka päivä piikkiä. Muutama fotggrraaffiki on, nii tosiaan nää oli meikän lomapäivät 1 ja 2, säpinää kyllä oli enempi ku oululaisen keskivertoinsinöörin koko lomakuukautena!! Huhhuh, "20 VUOJEN PÄÄSTÄ TÄSSÄ KANKAALLA ON MATKAILUPISNEKSET JA HOTELLIT JA MÖKIT MISSÄ SAA IHMISET SAA JAA ONKO JÄTKÄT NIINKU LEGENDAARISELLA PÄÄLLÄ MM ON TULLU VÄHÄ KATELTUA JAA MITÄHÄ SITÄ TEKIS NII ETTÄ ROVANIEMELLEKKÖ PITÄS JOO KAIKKIHAN SITÄ ON SANONU ETTÄ ROLLOON PITÄS LÄHTIÄ MENNÄÄN TUONE ALAS SIELÄ ON JOKI-ANTTI JA .." Terveisiä vaan Taivalkoskelle, ei tuu noi lomapäivät unohtumaan :D





Nii ne päivät 3 ja 4. Pässäytimmä sitten pirssillä pohjosemmas pariksi päivää arkia karkuun. Ovettomassa navetassa ruuvattiin yön satteessa kelkan kytkimiä uuteen uskoon muutamissa kossuissa ja aamusta reippaina taas testaileen. Tulipa löydettyä näkymätön seinä, saapa nähä lävistetäänkö tuota veden päällä olevaa nopeusrajoitusta koskaan.





..ainiin joo JA! Kaveriki hommas sitten tommosen makian kesäpelin vesihommiin. Makia kampe, ollu ainaki sillon vuonna 1993 kun on Polariksen liikkeestä pihalle kannettu.. Parin päivän ruuvaamisen ja letkuviidakkosotkujen järjestelyn jälkeen oltiin jo ihan tyytyväisiä ku tuo malmikasa jopa kellu!! Tosin toki se kerran piti käyttää joen pohjassa, että pesseytyy karstat putkista.





Jostain syystä reissukaverit tahtoo vetää aina kotikorsuun saapuessa ittensä levyksi :D Varmaan keräävät voimia seuraaviin LOMApäiviin!!





Että eipä siinä sen ihimeempiä! Nyt oomma taas Rovaniemellä, päivä 5 on tarkotus vaan lorvailla tekemättä mitään, jos kerranki vois vaan vetää päivän lonkkaa!

Tai eipä sitä tiiä, vaikka taas ois moottoritie kuuma. Kovin isoa herätettä ei tartte lässäyttää että saa meikämannet pirtistä pihalle!




...................niijoo, konemetsäreissulla kävästiin myös tsernobylissä!! Holtiton paikka, ei vittu voi käsittää mimmosta jäläkiä ihminen saa aikaan pienellä maansiirtoleikillä :O Aita välissä, toinen puoli umpikuollu ja toisessa kasvaa heinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti