keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Uusi lehti laiffissa!

Joo o, niin uskomattomalta ku se kuulostaaki, oon ruvennu harrastaan työmatkaPYÖRÄILYÄ!! Eli sitä alkuperäistä liikuntamoodia mistä tämä meän urheilupyöräseura Rovaniemi25 sai alkunsa!! Voin sanoa että puolipakolla tähän joutu ku auton matalaprofiiratas sano ittensä irti ja vitutus oli sitä luokkaa että alan kulkeen kävellen töihin. No eihän se auttanu ku paikata KONAN ratas kuntoon ja sykkiä töihin. Vitosen käsipumpulla ottasuoni pullottaen rattaisiin ilmat ja TÄYSIÄ töihin. Arvatenkin tuntui viittävaille vittumaiselta touhulta ajella, myötätuuli onneksi autto ja tarras hyvin läskin selkään, vastatuulella ois saanu 3/4 matkasta kulkea ambulanssilla. No tulipa sitten seuraava päivä ja uskollisesti taas konan zatulaan. Voi moro että oli perse hapoilla!! Ei oo meikän olemus oikeen hioutunu tuon tulta syöksevän kilpapyörän satulaan. Onneksi kotimatkalla hokasin Nesteen huoltiksen ilmapumpun ja suklaapatukkahyllyn. Jommasta kummasta syystä matka rupeski kulkeen kuin lentäen, ehkä ne 2e 4kpl mars patukoita syötynä yhellä haukulla anto jonkun virtapiikin, tai sitten rengas huilas paremmin, en tiiä mutta oli se vimppa 200m makia ajella kotia ku suksi luisti! Onneksi viikonloppu pelasti tuolta kidutukselta ja unohin koko mankeloinnin. Kunnes taas tänään päätin että miepä suhhautan töihin perhana KONALLA! Ja olipa ylläri, että viikonlopun kebab-palautuminen oli niin tehokas että pysty alkaan työmatkamulkuksi. Eli semmoseksi joka hinaa rahisevalla ja naksuttavalla mankelilla sukkahousuihin pukeutuneen mustanaamiotyömatkalaisen peesissä NIIN kauan kunnes edessä menevä joko raivolla poloki karkuun tai vaihto suuntaa :D Kaks tällasta ehin saada hulluuden rajamaille ennenkuin duunin pyöräparkkiin ehin. Mukavaa hommaa kun saa ihmiset hermoloman partaalle! Ja onhan se varma homma, että tälleen jatketaan! Sitä päivää oottelen innolla että saan kerättyä voimaa reiteen ja pääsen ohittelemaan nämä työmatkojen mustapukuiset batmanit. Epäilen että se aika koittaa tällä reenilla abt 5v päästä!

Muutama foto meikän maastosuihkarista ja onboard kuvaa kun syöksyn 200kmh lasissa moottoritiellä autojen ohi!



1 kommentti:

  1. jätkähä on ihan omiaan tuon sarvissa! kannattaa kuitenki miettiä että miten paljon niitä säämiskäjätkiä hättyyttellee, kohta jätkä on viikonloput oulussa ja oot jossaki 08-lenkillä aamukuuelta linimentit persereijässä ja selostat eilistä arvokisamitalikiekkopeliä. ja kaikki kuuntelee! aina näissä piilee vaara ku lähetään tosehommiin.

    meikä kävi muuten eilen ajeleen kans KONALLA ja fiilikset oli koko ajan tota mitä jätkällä ilman suklaapatukkaa. vittu mitä paskaa. maha = ilmanvastus

    VastaaPoista