sunnuntai 2. toukokuuta 2010

roiplokipäivitys

Mikzu sanoo:
*noni :F
*OISKO MITTÄÄ ROIPLOKIPÄIVITYKSIÄ HÄ?
*KUVIA
*HETI
*luen sitte niinniin ko tuun metästä
*sepi
*ihan sama vaikka laitat rokotiilistä kuvia
*koha on päivitys
*F:


melkeen jutut vähissä ku viime juhannuksen julkasemattomat kuvat alakaa olla melkosen lopussa. onneks kohta on juhannus ja saa varastot taas täyteen.

sitä ootellessa oon käyny ajamassa DIRTTIÄ! on se kivvaa vaikka välillä saattaa ihan hengästyä ku kiipiää mäkiä ylös. vasta menin sanomaan 15-vuotiaille mopojätkille, jotka suttas polokupyörärattaa eestaas skoottereilla sun muilla derpeillä, että ei täällä pls. vastaukseksi tuli uhkaus vetästä turpaan ja sain moposaattueen ku lähin sieltä poies. siinäpä vasta tuliki hiki! melekosen og hommaa.

tässä taas asiallisempaa jengiä jotka ajeli ihan fillareilla. kyssyin että käykö jätkät useinki ajamassa ni tämä kuvan jantteri meinas että eka kerta. oli siinä paikalle sattumalta saapuneella urban explorer freeriderillä pasmat sekasi ku täysjoustobenderbourdon rastaperukilla ja mojaveilla ei tarjonnukkaa yhtä huluppiaa hyppyä ku näitten jätkien biltemat. rovaniemi25 rider pic of the month, olkaa hyvät:



radical shit

niin ja ollaan näilläki surrattu. pari kaveria on nyt jo niin syvällä nuissa kauko-ohjainautoissa että osia tippuu harvakseltaan postiluukusta niinku jollaki pokelan kimmolla. ja melkeen joka päivä pitää olla jotaki kaljapullorataa rakentamassa amitsun parkkipaikalle. siistiä!



niin JA nyt on ollu tää vappu myös. eilen oli hullu kasa idiootteja ympäri kaupunkia ja itekki vähän joukossa. en saanu tähän yhtään kuvaa niistä ku ne on vielä muovirullalla jääkaapissa mutta luppaan ainaki johonki niitä tunkia. tänään on ollu pöytä koriana ja puoli kaupunkia syömässä täällä, ja siitä otin ihan tallentimella kuvan! ÄÄMNNJÄM ÄM NMÄN MAHA TUKOZA




meikällä on muuten PALAKALLISTA KESÄLOMAA, mahtaa olla nuo noin niin: junahommelit euroopassa ajankohtasia!!!!!!!!!!!!!!!????????????? ps. ostin auton norian reissua varten, joten suunnittelu senki osalta alkaa olla 3000%-0

t. kaisrler vurst

4 kommenttia:

  1. RLZ
    kello on 3:49 ja kotiin selvitty päättömien ratsumiehien säikäyttäminä. Plokipäivitys luettu, nyt joutaa nukkumaan

    VastaaPoista
  2. rlz homz! Juhannusta täsä oottelee ko kuuta nousevaa! Volovolla auringonlaskuun pinakoladat silimissä, ei voi olla ennää paliua siistimpää hä! Mitenkähän monta kertaa pukataan volle käyntiin reissussa, kun nikkojätkät on ladannu 1:1 auton akun tyhjäksi että saa rossata nikkoautolla seinään!

    VastaaPoista
  3. volovo = ilmastoitu. voiaan ajaa vaikka samoilla tulilla espaniaan ja ei tuu hiki.

    VastaaPoista
  4. Ilmastointi = kätevien käsikäyttöisten ikkunaveivien avulla?

    Mutta ei kais, kovalta rassilta kuulostaa!

    Sinne katolle kannattis asentaa joku näköala/turskanvirvelöintisohova!

    VastaaPoista