sunnuntai 22. elokuuta 2010

Pancho ja tytöt kalareissulla pohjosessa

Noniinnoniin, ai kalastuksesta!

No jovain tässä voi juttua heittää kalaREISSUILTA! Oltiin nimittäin tuola mökkeilemässä kalastushommien parissa!! Pässäytimmä perjantaina pitkällisen insinöörimäisen suunnittelun ja pohdinnan (siis että jäädäänkö OULUUN viihtymään kulttuurien ja inspiroivan kaupungin antimista vai melotaanko vittuun täältä, niinku aina tehhään kun on siihen mahikset) jälkeen Kuusamoon anoppilan mökille, joka on just sitä mitä ihminen tarttee! Noniin, siis se mietintä kerkes siihen asti että ehotin että lähemmäkö Kuusamoon ja oltiin jo menossa!

Kamat möngiän tarakalle ja täysiä eteenpäin! Ite juoksin kilipaa Halon ja Siirin kans ku Miksu ois purru sormet poikki jos oisin ajanu sen mönkijällä. Ajovuorot sopivasti niin että meikä pärräytteli Adidaksilla ja Miksu polariksella.



Paskalta hommaltahan tuo näyttiki, mielummin juoksee jalakasten suolla ku mönkijällä tuhoaa luontoa.



Nojoo, sen pitemmittä puhheitta kalahommiin! Onneksi nyt jaettiin ajovuorot toisinpäin, Miksu istu kyytiin ja meikä muskeliveneen puikkoihin!


Sieltä sitten haukia kiikaroimaan ja eväsreppua tyhyjentään!




Noniin, paskat sieltä mittään tullu ja meni soutamiseksi koko homma. Aamusta jaettiin vihannekset lihavuuen mukkaan ja ite selevisin vähällä.



Noniin ja kyllähän se porkkanansyönti kannatti ku rupes haukia lappaan rannalle niin ettei saavi riittäny! Miehen mittasta ja vähän pienempää.






Ite rupesin sitte saalista perkkaamaan niin rupespa sitte Miksuki paiskoon pään kokosta ahventa rantaan. Kelepas olla jalokalastaja!



Tekasin sitten meikän kalastamista hauista makiat loimulohet


Miksun kalastamista ahvenista taas duunattiin makkarapotut salaatilla kotimatkaa varten, huhhuh!



Ei voi kyllä muuta sanoa, ku että kannatti harkita kax secuntia lähtöä tonne koilismaille luonnon rauhaan. Toisaalta, oishan se varmaan ollu ihan siistiä mähötä kämpilläki, OULUSSA! :D Mahtanee olla tulevatki vapaahetket meleko hiliasia tän paskakaupungin osalta.









2 kommenttia:

  1. hyvät boodomijärven raportit, mahtavan näkösiä makkaraperunavonkaleita lähteny ongella! meikä kait alkais jalostaan tota hommaa jos oisin nuin etevä. mietippä, oisko kiva pe-iltana käyä onkimassa iskenderit saatana!

    VastaaPoista
  2. MUTTA, mietippä kuinka lihavia sen jälkeen oltas ku pelkkää kebabbia kalastettais! Salaattikaloja vois alkaa kalastelemaan! Tomaattiporkkanakurkkusalaattia!

    VastaaPoista