sunnuntai 29. elokuuta 2010

MITEN NUO KULTTUURIHOMMAT HÄH?

Itsehän olen varsinainen kultturelli-elli ja sain päähänpistoksen lauantai-illan huumassa lähtiä Pumpeligaalaan laisinkaan tietämättä mitään ko. tapahtumasta. Tai tiesin sen että veljen vaimoke esiintyy siellä ja se on jo hyvä syy! Tietty unohin ison kameran kotia, mutta ei se haittaa.. tarjoillaan sitten pokkaririböl.

Tästä oli kyse. Olipa makia seurata ko Staminan musavideon ohjaaja voitti jotain ja sit joku muuki voitti asioita. Ite ootin vaan välihommat et näki Maria tanssimassa ja Katjastoolin juontamassa.



Mari tankonsa kimpussa. Siistiä!!





Suosikki-Katja


Esiintyjäkaarti ja Johanna en anna kenenkään särkyä Kurkelakin siellä. Ja laalopa seki nätisti!!!


ja jos jotain musaan liittyvää kysyttävää tulee tästä lähtien niin muhun voi ottaa yhteyttä. En vieläkään tajua et mikä toi gaala oli ku mun oli ensiksikin hankala löytää juhlateltta vaikka oon siitä sata kertaa tälläki viikolla ohi ajanu. Pieni ihminen VOI eksyä niinkin isolla matkalla ko torin rannasta Lammassaareen.

Musaraportterinne Rva. Pokela

1 kommentti:

  1. Meikän mielesta noi alempien postausten juntitki pitäs viiä joskus kulttuuririentoihin, eikä tonne mettään jänkävettä juomaan viikoksi! Syysretki Helsingin kulttuureihin, hä? :D
    t: hra pokela

    VastaaPoista