perjantai 19. maaliskuuta 2010

muutama keskari kuva mamiyalla.

arkkitehtuur ja 420 huume hommia.




tiitti syväsenvaarassa.
tehtiin yks päivä 10m pyörätie roadgäpi.
meinas vähän telluilla jännittää hypätä. meni se siitä sitten. huhu.



muuten ollu muka kiireellistä. stressaan kanditaatin työstä, tai ku sitä ei tunnu syntyvän. on tässä onneksi vielä pari kk aikaa. snadi kesätyö stressi, aina sitä selviäis ilman työtä. mutta kai se ois onnellista kesänviettoa että ois 8-16 töissä ja sitten väsyneenä menee kämpille larppaan tietokoneenääreen ku ei jaksa muutakaan tehä. kai siinä se raha tois onnellisuutta. kai?
miksu ja kimmo vois palkata meikät koirien ulkoiluttajaksi kesän ajaksi? 1000e/kk riittäs iisisti oman laiffin ylläpitämiseen kiitos.

tai make vois palkata meikät voiteleen niitä tellusuksia(tyttöjä) kesän ajaksi että ois kamat kuosissa seuraavana talavena vuorilla. ok? jos lennot sinne ja takasi ja kämppä/safka palkalla mentäs!

muita työ ideoita?

-t

4 kommenttia:

  1. Mun puolesta sää voisit kandin aiheeks valkata kaks lapinporokoiraa <3

    Ne ois mieluusti sulle taidekohteina. Siiri varsinkin, osallistus varmasti joka rojektiin ihan mielissään

    VastaaPoista
  2. valo kuva ammattilaisexi turkkariin!! on nimittäin niin luokaton lehti että ois kiva välillä katella siitä jotaki siistiäki. hyppyri = siisti

    VastaaPoista
  3. haha. kaikki haukkuu turunsanomia maailman surkeimmaksi leheksi visuaalisesti. onko se oikeasti niin paska?!?!

    turku-jere, joka on ollu duunissa joskus turunsanomissa, sano että siellä ketään ei kiinnosta mikään, kaikki ajattelee omaaparastaan, varastelee niin paljon kun saa lafkasta irti, tekee omia hommia suurimmanosan työajasta ja muutenki kanttuvei koko työpaikka.
    kai se on ihan ok lehti.

    VastaaPoista
  4. on se oikiasti niin paska. aika hyvin pääsee jyvälle jo ku kattoo nuita niitten nettisivuja, samat kuvat ku on lehessäki. tai ehkä parhaat valikoitu tuonne. sisältö on muutenki nii ankiaa paskaa ku ne suunnilleen uutisoi vaan ts-organisaatioon liittyvistä jutuista.

    joo ei oo vaikia uskoa nuita työkokemuksia :D vois olla makia kesätyö.

    VastaaPoista