maanantai 15. maaliskuuta 2010

kelek-laiffia

Moro vaan kaikille! Meikäki on täsä vähän harrastellu! Tein jopa elokuvan aiheesta :D Ainii joo, pitää hehkuttaa ku oon tällanen it teknolokian harjalla elävä insinööri! Vanha canoni lasahti ni joutu sit hommaan tilalle toisen, eli järjestelmäkameran joka kaikessa idioottimaisuudessaan kuvaa videota!!!! Voi heleketti ku levottoman siistin näköstä dikikameravideota sillä saaki! Kuvataanko ens juhannuksena "timo_päissään_video"?


Nii kelek hommiin sittenki tästä näinniin. Videon voipi kävässä katteleen ezim tuolta ->

http://www.vimeo.com/10082313


Nii kuviaki on lassauteltu jokunen, mukava ollu mäiskätä ku lunta on enempi mitä moneenmoneenmoneen vuoteen!!













Että sem semmosta, normi talavi siis! Vehe on nyt atomeina telakalla ja ootellaan uusia hiluja alustaan ku vähän pääs sujahtamaan. Mut talveahan on vielä jäljellä!


Törmäsin muuten karisen timoon jossain hehkulehessä. Ylläkseltä ja laskee telluilla puuteria!! Kohtuu hervotonta ku sit katteli kuvia niin sielähän oli Timo 45vee ylläkseltä! Jäbä elää jotain kaksoislaiffia! Sama jätkä mutta 25v vanahempana!

Valtsun nikkoluolaan tuun kylästelemään sitte joskus kesällä ku sattuu kiva vapaaviikendi! Johan sinne ajelee muutamassa tunnissa iltaa istumaan ja lättyä mässäileen viskipullonkorkki nenässä!!

Timo ja Make, mitä jätkille kuuluu!

2 kommenttia:

  1. sitte ku tuut ni otappa tommonen rieska mukaan mitä mutustan tosa! majoneesia ja salaattia päällä hämäyxenä.

    upioita rallikuvia. hommaakkaapa tämmönen lainaan: http://www.trailgroom.com/Graphics/Twelve-Dogs-of-Christmas.jpg ni onpa asiallista kuvata proo-otteella kelekkaleffoja hä!

    VastaaPoista
  2. Kimmolle kysymys:
    Onko se pakko tuo kelekka aina parkeerata pystyyn. Viehän se tietennii vähemmän tillaa tuolla tavalla, mutta onhan tuolla kairaassa tilaa jättää se ihan normaaliin asentoonkin kun ruppee pilikille. En mie vaan ymmärrä.

    Hulppeaa ja kirkasta kevättä toivoopi Teemu kaikille tasapuolisesti.

    VastaaPoista