tiistai 26. tammikuuta 2010

Viime kesänä Rollossa oli kesä

Eipä oo tullu aikaan kirjotettua tänne Rollo-palstalle.Tänään sattuki sitten sopivasti myrskypäivä ja työpaikka oli suljettu. Tai niin mie ainaki oletin enkä ees lähteny polokeen töihin. Taisin tehä virhearvion, mutta aika lailla vähän kiinnostaa tässä vaiheessa päivää.

Uutisista sen verran, että tuli melekein samanlaiset putkirempat ku Kimmolla ja Miksulla, ku vesitankkiin lensi vahingossa pari desiä diisseliä. Pitkä tarina. Tankkihan siinä meni vaihtoon heti, pumput ja muut vesivehkeet. Suihkussa ollaan käyty muualla jos ollaan käyty. Juomavettä ei oo ku pullossa. Tiskit pittää pessä käsin, pullosta vesi siihenki.

Mutta lunta sattaa nyt, ja se on pääasia!

Palataanpa hetkeksi viime kesään. Nyt on talavi mutta viime kesänä oli kesä. Oliki hyvä kesä, sillä pääsin Lappiin juhannukseksi. Kaivoin Rovaniemellä vanahan Canonin laareista ja lämäsin siihen filimit sisälle loman alkuvaiheissa. Sitten lähettiin Taunus-Timon kanssa välittömästi testaamaan TM-tyylisesti pussikaljan ja huonojen polokupyörien seurassa.











Ne hommat meniki hyvin ja pyörät sekä kamerat kesti loppumetreille asti, vaikka kaljaahan siinä palo. Tässä vaiheessa - tai seuraavana aamuna - Taunus pakeni takaisin Olkkajärvelle potemaan morkkista. Onneksi siinä samana viikonloppuna oli kahavihommat Kimmolla, joten löyty taas kuvattavaa - jopa Hösöki ilmestyi pullaa mussuttamaan. Oltiin ihan niinku ennen vanahaan!





Päätimme Kimmon kanssa valua Syväseen dh-hommiin. Siirtymätaival Syväsenvaaraan oli pitkä ja tuskanen Kimmolle, mutta jotenki se siitä selvisi. Enemmän kai sillä polvet rutisi ku laakerit meikän Harossa. Maisemat päältä olivat luonnollisesti spektaakkelimaiset. Pyöräilystä ei tainnu tulla mittään, mutta taas tuli vissiin kiipeiltyä jossaki paskanhajusessa tornissa ainaki ja melekein silvottua ittensä pullonsirpaleisiin. Normisettiä, siis.



Hienoja hetkiä taas! Simppelit jutut on parhaita. Samat hommat ens kesänä?

Ja loput kuvat löytyypi täältä: http://www.coldpaws.ca/galleries/rollo-kesa-2009/
Ja loput kuvat löytyypi täältä: http://www.coldpaws.ca/galleries/rollo-kesa-2009/
Ja loput kuvat löytyypi täältä: http://www.coldpaws.ca/galleries/rollo-kesa-2009/

2 kommenttia:

  1. Ompa uppeita kuvia <3
    (paitti toi pullaposkessa kuva, son ihan paska. Ota pois :D :D )

    Ens kesänä tulee taas kesä ja sääsket on tuomittu kavotukseen. Eipä tarvinnu viimekesänä niistä huolia ko vapaaviikonloppuina tais olla pakkasta :D

    VastaaPoista
  2. MAKE HOMO KORIAAPPA KUVAT!!!!!!111

    VastaaPoista