perjantai 29. tammikuuta 2010

Juhannusmöksää ehottelisin

Pähkäiltiin Delian kanssa juhannuskuvioita ja tuli idea, että mitä jos vuokrais ison mökin Lapista ja menis kaikki sinne. Kateltiin Villin Pohjolan kämpät läpi ja tällanen löyty:

http://www.villipohjola.fi/item.asp?Section=1392&Item=1350

On vielä vapaana. Iso luksuskämppä Aakenustunturin lähellä Kittilässä. Max 20 henkeä.

Katoppäkö.

Me vuokrattas tuo todennäkösesti viikoksi: 21.6.-28.6. Viikon hinta olis 1200 e juhannuksen yli. Sinne saattas alkuvaiheessa tulle meijän lisäksi noin neljä tyyppiä mutta sinnehän sais tulla kuka vaan tietenki. Mutta jos entinen juhannusposse (ja maholliset vierailevat tähet) tulis esim. pariksi kolmeksi päiväksi jussin yli, niin hinta per henki per yö olis n. 25-30 euroa. Ei siis paha teille - itte asiassa halapa.

Laittakaapa pikasesti mietteitä, että kiinnostaisko Aakenuksen kämppähengailut ja ympäröivässä maastossa suoritetut aktiviteetit, kuten sieniretket ja alamägzpyöräily. Voitas alakaa buukkaamaan tuota hetipian, jos virallisesti alakaa löytyä kiinnostusta. NIIN.

Vaikkei se teltta olekaan, niin saattas siinä silti olla ihan mukavaa.

9 kommenttia:

  1. Meikä on tällä hetkellä ainaki vähän kallistumassa tonne roadtrippipuoleen Norjan suuntaan ilman ennakkosuunnitelmia extemporemuodossa. Mutta toki riippuu mitä muut meinaa ja sen semmosta.

    VastaaPoista
  2. kyllä itelläki kääntyy roudtrippiaatoksien puolelle. kolomella kympillä ostaa aika paljon diisseliä ja makkuria kuitenki + näkkee noriaa.

    VastaaPoista
  3. roadtirproadtrip!!!!

    ainut homo täsä on itellä vaan, kun maanantaina ois työhaastattelu rovaniemen citysporttiin. tietenki pääsen sinne, mutta pitää melkei ottaa heti asiaksi tuo juhannuksen vapaaksi toivominen. vois kalenteriin keksiä jotaki kouluhommia päästä ja näyttää niitä ja sano ettei pysty oleen töizä.

    toisaalta 1 yö mökissäki vois olla ok. tai voiha sitä olla teltaza siinä mökin pihaza!
    tai ehkä paras ois jos suorilta ajetaa noriaan!

    nii, ja jos meikä pääsee tööihi nii vois ostaa sen suzuki sj:n. ois makia semmosella pienellä tötteröllä lähtä ajjaan norjaan.

    huhu.

    makea ja deliaaki ois siisti nähä.
    varsinki ettei tuo delia oo vaan joku maken photoshopluomus sen valokuviin. kun en oo livenä nähny. kummiski siellä iglussa alkanu kuvitteleen omiaan ja kehittäny fotari skilssejä.

    huhu.

    -t

    VastaaPoista
  4. pakko tarttua autoasiaan ku oon automize!!!!!!!

    onko JÄTKÄKI suunnitellu sj:tä :D meikällä joka päivä huutaa nettiauto punasena suzukin kuvat silimissä! voi perkele!

    VastaaPoista
  5. :D:D:D:D

    ostetaan molemmat!
    ja lähtää 2 sj:llä ja yhellä bemarilla norjaan!
    ollaan niin vitun epä egologisia homoja.

    -t

    VastaaPoista
  6. Sitte voin nauraa kaksin suin teän susukeille :D. Valtterille oonki jo haukkunu ettei ne oo oikeita autoja. Sama ko vhs-daewoolla ajelis

    sepi

    VastaaPoista
  7. Jeje, vähän arvelinkin, että ei ehkä mee ehotukset läpi raatissa! Ehkä itelläki vastustais jähiä samassa paikassa viikko, vaikka se oiski Lapissa. Roadtripit on aika legendaarisia.

    Ite en ossaa vielä sanoa tuosta Norjan keikasta, vaikka poltteleeki pirusti. Meillä on kato siinä 19.6. hääntapaset (omat) ja tullee Lontoosta asti vissiin jengiä, joita pitäs mahollisesti viiä Lappiin seuraavalla viikolla. Mutta jos vuokraiski kämpän jostain Tromssasta ja mentäs niien kanssa sinne etukäteen, niin sitten meiän suunnitelmat saattas konvergoitua teiän kanssa. Jussinahan sitä vois vaikka olla teltassa meren rannalla Norjassa. :)

    VastaaPoista
  8. sepi.
    semmonen suzuki ois vaan niin siisti!
    lyhyt pajeroki vois olla ihan kovasana.
    tai joku muu pieni maasturi. joka veis kohtuuella bensaa/diisseliä. ja tämmönen antimekaanikkoki pärjäis semmosen auton kanssa.

    VastaaPoista
  9. ^^ Oho oho hääntapaset ja vielä omatki. Onnea paljolti!!

    VastaaPoista