sunnuntai 10. tammikuuta 2010

JUHANNUS HOMMIA PÄISSÄÄN!

NONI ILIMOJA PIELLY

Timån kans tosa oli vähän haaveiluhetki intterneteissä ja kekkastiin mitä tehhään juhannuksena. Elikkä homma on nyt selevä, eka iltana löysät pois tosanoinnii samasa paikassa mistä toi timån videolinkki misä soi pantera taustalla on, sitte ku siittä tokenee ja herää jostain ojasta matka jatkuu noriaan. Siittä sitten jatketaan noriaa. Sitte ollaanki jo laivassa seilaamasa ja matkalla kohti slik rokkia misä seuraava stoppi. Saa ajaa mäkimankelilla jos jaksaa tönätä tai sitte ajaa nikkoautolla, joka vetää meikää sinne ylös. Sitte ku on slikrokit temuttu, niin joko nukutaan tai sitte jatketaan matkaa kohti NARVIKKIA! Sieltä sitte spoorit haltuun ja juhannuskekkerit pystyyn. Nikkoautoilla möyritään huipulle ja jos ei jaksa niin voi ajaa vaikka mäkimankelilla meän ylitte!1

+ tietty törkiänä viinasaineksia, mässyä ja pottusäkki messissä!

Kuvassa Narvikissa timå, etelässä ruskettunu valtteri ja meikä. Make otti kuvan!




Nii tämmostä hä perkele! Oli kyllä maailman paras reissu vaikka juho kärtyski heti ekan ajometrin jälkeen! Onneksi se saatiin tasaantumaan pinacoladalla.














Nii että semmosta että, noria oottelis, ketä ois messissä muita ko meikä ja timå ja miksu ehkä jos ei oo töitä ja noi meän verikoirat tietenki juoksemassa valtterin lahkeissa kiinni hampailla.




joo ja panteraa loppumattomalle kasetille!

http://www.youtube.com/watch?v=8L46mq1hzjI

4 kommenttia:

  1. kylläpä veti näin aamusta virnuileen tää postaus! MEICKÄ mukana tieteski/ainaski. tähän alle voi jättää sitovat ilmottautumiset:

    VastaaPoista
  2. Oliko aikatauluhommista tietoa? Montako päivää oltas? Voiaanko harkita Lofootteja? Montako karvaa on kissassa keskimäärin? Mietitiin että jos lähtis juhannuksen alla jonnekki Raja-Jooseppiin ja hyökkäis siitä sitten Noriaan remusakin völiysä. :)

    VastaaPoista
  3. tehään treffit 26 päivälle klo 12.00 lofooteilla johonki lossisataman päätyyn. ois aika jännittävä!
    ois sillekki reissulle yks asia mistä pitäs huolehtia aikataulullisesti.
    huhu. voi kyllä olla liian haastavaa.

    VastaaPoista