torstai 2. heinäkuuta 2009

Yön kähämänen liikuntapostaus!

pirun timmi piitti soimaan yön kähämään!
http://www.youtube.com/watch?v=NkeAJ6dKo98

TOSIAAN!

Maken kans käytiin mäkimankeloimasa, tai siis itte olin sielä dikijärkkärikameran kans ilman muistikorttia. Ja maken muistikortti on se filmimallinen, minkä käyttöä en voi ymmärtää, koska oon niin nykytekninen jätkä! Onnekxi meikän kolomas mukana ollu kamera: IXCUS pelasti tilanteet ja ikuisti momentsit! Niin ja sit tietty pistin Maken kiikkuun ku se on niin apina.









Onneksi Maken pyörä leipo välille, ois ollukki melko tekosyiden keksiminen miten ois päässy lähteen takas kämpille kertakäyttörilliruuan ääreen. Luxusta kuitenki!







Näitä maisemia sitä ouosti jaksanee joka kerta ihmetellä!

4 kommenttia:

  1. MIKÄ ON KU KUKKAA EI KOMMENTOI. hienosti URKATTU!

    VastaaPoista
  2. Ei oo kerinny, ko ollaan oltu ajamassa!

    Oli aika mahtavaa olla Syväsessä taas vaihteeksi. Pyörä pelas tosi hyvin kunnes meni rikki. Tais olla muuten Jukan Bruiserin vanha takavaihtaja, joka tilttas? Höntti-Antti von Rovaniemi lupas uuen LX:n 60 eurolla. Kohtuu halapaa hommmaa. Laitoin resuvaihtajan nippusiteellä kasaan. Ihan hyvä taas, vaikkei vaihteet tosi pellaakaan mutta ei se haittaa ku ei pellaa järkikään. Kaikki muu pellaaki sitte ainaki sillon tällön.

    Mutta hieno kuva tuo eka varsinki!

    VastaaPoista
  3. Hianot kuvat iksuksesta ;D;D;D
    Mutta missä on Maken kuvat?!?!?!? Niitä oottais kovasti

    VastaaPoista
  4. Aika jäätävän hyvvää matskua, Kimmo! En tainnu ite ottaa kuvia tällä reissulla, ku oli koko ajan ohjainsarvet kourissa. Tai otimmie pari kuvvaa. Mutta net pittää skannata kotona.

    On kyllä tältä lomareissulta kertyny ehkä noin hxryziljoona kuvaa. Pittää varmaan ottaa heti lommaa töistä, että kerkiää ne käyä läpi.

    VastaaPoista