lauantai 4. heinäkuuta 2009

Lisää urheilua!!

Peten kubla ja timon rutsi.




Asiaan sitte.

Käytiinpä tossa herätteleen Songaa taas henkiin, paikka missä katkottiin solisluita ja tehtiin ennen vanhaan siistejä linskejä ja hiilklikkereitä ja kaikkea! Itellä ei ajo ennää onnistu, joten olin lihava insinööri ja ajelin nikkoautolla poikien perässä.

Ruleshommia, heti alkuunsa jätkät äkkäs sellasen uuden jutun mitä vois ajella, eli hiekkaseinäwallride. Kohtuu siisti hä!



Melko outoa katella jätkien ajotasoa, kun reenimäärä on suunnilleen miinuksella! Veteli ku veid simonsit ja auringon paisteen kans kilpaa kiilteli jäbien leegohymyt. Seuraavan kerran tonne vois hiihtää joskus kuulaana syyspäivänä kun valo on vitun siisti ja maaruska värjää taustat!






Solisluulinkka oli aluksi vähän ihmeellinen, mutta pikku reenin jälkeen rupes natsaileen tuoki. Holtittomia jätkiä.




Jäbien takakorkeita katellessa tuli kyllä itelle mieleen lähinnä vuosien takainen oma pikavisiitti lapin keskussairaalaan ja lääkärin toteama "JOO SE ON POIKKI". Onneksi pojat on kovempia jätkiä ja pikku tomujen jälkeen meni ku ennenvanhaan videoissa.





Ite ajelin nikkoautolla.






Ja tyyliin uskollisena puhuttiin jatkuvalla syötöllä kameroiden linsseistä ja suljinajoista.








Ainiinjoo! Tosa alkumatkalta käytiin ihmettelemässä Timon farmia. HOLTITTOMIA otuksia noi Timon ja Eevan kanat!!







Ja ku kerran alotettiin tää helevetinmoinen tilitys niin lopetetaan se HELEVETINMOISEEN HELEVETINKONEESEEN. Täytyy sanoa, etten elläissäni oo pelänny yhtä paljon ku tällä reuhkalla. 250 rossin kone ja mikroauto yhistettynä, vittu ko kuluki ihan hulluna ja ajo-omituiseet vastas lähinnä hetekkäää jossa on renkaat kulmissa..ja kone mikä kuskaa sitä paria sataa. Ei tarttenu käytellä pahemmin vitosvaihetta luisti katossa. Edellisen kerran pelotti yhtäpaljon ku kaveri lykkäs Cessnan puikot kouraan ja sano että lennä. Josta tuliki mieleen, että koska valtteri hyökkää rovaniemelle? Kuulemma vattalaukun sekottelu lentokonneella onnistuu koska vaan!!!




Huhhuh, niin joo, suruliputus! Hiluxi on myyty :(

4 kommenttia:

  1. Me ollaan loppujen lopuksi aika urheilullista sakkia.

    Oli kyllä siistiä Songassa! Kaikki oli taas ihan kympillä menossa mukana. Kimmon Nikoltaki tais mennä ainaki pari solisluuta poikki ku se lenteli melekein avaruuteen ja sieltä selälleen maahan.

    Seinäpyöräily oli aika kätsää. Juhon kanssa piti laskia toisen asteen differentiaaliyhtälöitä päässä, että saatiin renkaat oikiaan seinälläajoasentoon.

    Timån järjestämät kotibileet samana iltana menivät puhtaasti valokuvahomostelu- ja kaljasipsitunnelmissa. Mahtavaa oli! Ride to the Hillssi on kyllä edelleen kova raina.

    Ens kerralla kanat ja mikroautot matkaan Sonkaan.

    Hiluzin muistoa kunnioittaen,

    Meka

    VastaaPoista
  2. haha.

    hyviä kuvia ja hyvä raportointi.
    eikö meikästä tullu yhtää säännöllistä kuvvaa solisluulinkasta?
    paska.

    kot kot.

    -T

    VastaaPoista
  3. Sysmäläisen Akin kuvia:

    http://www.flickr.com/photos/39852595@N00/sets/72157620872715253/

    Full rez -kuvia saa Akilta, kun pyytelee. Mulla on miehen sähköpostiosoite.

    Kiitti Akille nopiasta toimitusajasta!

    VastaaPoista
  4. siisti postaus! lentokonehommat kiinnostaa sikana, koitetaan saaha kesän aikana nazaileen. voisitte oikeestaan lentää sillä sesnalla tänne ni mää voisin tulla sitte paluukyydillä takasi.

    VastaaPoista