tiistai 16. marraskuuta 2010

muutaki ku pärisevvää!

Meikähä ei noista pärisevistä ja viinanjuonneista mittään tajua ni pistämpä tähän välliin pari kuvvaa täältä itänavalta, puski pikku talaven tännekki, kohta on puut ja maat jääsä taas 7 kuukautta ja laivat ei seilaa!

Vielä päästiin kuitenki 85km vaelluksen jälestä mökkeileen, tosin mökin ovi oli jo jäätyny umpeen täsä apsoluuttisessa nollapisteesä! Kasvatetaan pikkuhiliaa samalaista turkkia ko noilla kesytetyillä susillamme on!










Juhannus! Vaahtoa suussa! Mennään johonki, sinänsä ihan sama mihin. Vaikka pistään makelle tuo kone kiinni siihen sen kelekan raatoon, kelek razz tarinahan ei kerro, että saiko se ikänä tuota mokkulaa tulille!

Ite sain!


1 kommentti:

  1. Voin joskus selittää sulle, miksi moottoreita pittää jatkuvasti aukoa ja rassata, vaikka et nää kuitenkaan niistä mitään tajua. Esimerkiksi en olisi itse asentanut kelkkaan tuollaista rumentavaa punaista telinettä nokkaan.

    Joo, juhannus! Pitää alakaa varailla juhannuz-libbuja. Pitäiskö ostaa rattorin sisäkumi ja valua alas jotaki Ivalojokea tai jotaki? No ei varmana ainakaan.

    Ens viikonloppuna meikän mokkula kans tuluksille. Tuskin se savuaa niin paljon ku tuo jätkän vehe kuitenkaan HYI KÖH KÖH TUKEHTUU KANADASSA ASTI

    VastaaPoista