keskiviikko 3. marraskuuta 2010

MOPO MERKINTÄ!

MUTTA, ennen sitä yksi alkuperäisen rovaniemi-topikin helmistä! TV tuuppaa vähän luuta kurkkuun ja nyrkkiä pöytään! Raivon voi aistia!

http://fillarifoorumi.fi/forum/showpost.php?s=c7aa83ea7922e0df3bb3d01255415811&p=956723&postcount=8146

Nii entinen elämä osa II

Joskus satoja vuosia sitte rossattiin vissiin mopoillaki. Mietin tosa, että tällä kunnolla mahtas tulla noutaja meleko hätäseen jos samanlaisia reissuja harrastais. 150km ja 12h ja kokoajan pyörän päällä. Tais olla sillä reissulla meikän harrasteiden suurin keskeytysprosentti, montako meitä nyt siittä sakista perille pääs, vissiin kolome :D Tahto tuo routa olla pahana noilla teillä!





Harvemmin sitä enää huoltoautoja on mukana, paitti nikkopirsseilussä!


Nomuttajoo, siis suurinta huviahan näissä hommissa oli se, että sai vetää vehkeet amerikan mallilla soramontulle, sutia tunti (josta 45min lipitettiin limua ja syötiin suklaapatukoita) ja kotimatkalla pitsalättylän kautta takas kämpille kehumaan ittiä!! Oli se elämää!


Joskus myös ajeltiin Valtterin urheilupirsseillä mestoille, sillä oli kuitenki se usbitikkusoitin!! 93 till infinity yeah!



Valtterin 2t FMX pora oli kyllä kans yks kohokohta koko harrastuksessa! Vähän sama ku joku 300kg Harrikkajätkä alkas ajamaan Suzuki PV:llä! Muttei valitettu, silläki pesi monta tiaista spoorissa!


Hiekka oli kyl siisti elementti. Illalla sitä sai lapioida persvaostaki veke!


Nii ja eikä tuo enskatouhukaan aina ollu sitä vitun jänkärupemistä, mahtu sinne ainaki yhesti ihan siistit kelitki!!


Nii ja ku lapista on kyse, nii olihan sielä hienoja ja hiliasia maisemia huh


Sem pituinen se muistelo, hokasin että tästäKIN aiheesta oli kovolla vissiin 800 gigaa kuvia, ei perkele. Valtteri pässäytäppä nääki jotaki helemiä mopo merkintä kakkoseen!!!


Ei täsä kovasti muuta. Ku että Miami Vice oli joskus kova juttu ja soundtrackkiä oli siisti huuattaa mersun tereoista kesäyösä motarilla ikkunat alahaalla!


1 kommentti:

  1. legendaarisia kuvia ja mukavaa suon tuoksua!

    huppari ja halpahallin reisitaskuhousut = oli enemmän mania shellin super veehen ja kotarin neljääntoista öljynsuodattimeen, jotka muuten piti vaihtaa kahesti joka mopolenkille. ei voi valittaa! joskus mää hommaan vielä jonku tommosen ja ajelen ympäriinsä... siis mopo kärryssä ja ite mäkkärin autokaistalla. glamiksen tarrat orionin takapaksissa.

    kuvat on kyllä oikeinki kivoja mutta nuo ei oikeen tee oikeutta tuolle hiekkarossaukselle.

    jos tosta videosta sais jotain käsitystä: http://www.youtube.com/watch?v=eOHOI1ZLJYY

    meikä sinisellä mopolla, kimmo oranssilla. kimmo leikkas tuon pätkän kännissä niin siinä on musiikkina jotaki todella hirviää paskaa. volume pois ja intterneteistä ja spotifyistä soimaan tämä tilalle: http://www.youtube.com/watch?v=_UmOY6ek_Y4

    t. kestopäällyste-esa

    VastaaPoista