tiistai 9. helmikuuta 2010

JAA OLIKO VIELÄ KUVILLE TILLAUSTA

yo

ku ollaan totuttu tekemään numero siitä ku muutama siisti ihminen juo kaliaa ja pina soladaa (tällä kertaa olin paarimikkona, terävä huomio kookosmaion kohalta on se että se on jähmiää ku ottaa sieltä paketista. ei kannata panikoija) keskenään, ni mikseipä sitä ruutais kolmatta kuvapakettia samaan syssyyn. häh? kyllä valokuvat on siistejä, varsinki ku niissä on tuttuja.

kayonhariussa käytiin eka retkellä



sitte jatkettiin penthaussissa! joskus taiettiin tehä vähä irvailuhenkinen juttu siitä ku honottajat sun muut kempeleen kundit asuu rivareissa ja nimittää itteänsä papoiksi kakskymppisinä. tähä on nyt tultu, kimmolla on jo oma nikkokomero heti ulko-ovella ja mun tulevassa vuokraluukussa on nikkohuone. onneks on se iso ero että ollaan henkisesti nelivuotiaita!

ja sitte TZÄZÄNG herätys koirakennelin puolelta, ylös, pinakoladananasmehua naamariin, timo herreille, kauluspaita päälle parkkipaikalla pakkasessa, vähä aikaa auton laturin hihnan vinkumisen kuuntelua, aamuradio täysille ja lasit huurussa kaupungille. kello oli jotaki yheksän ku oltiin keskustassa. meikä: mitä jätkä meinaa tehä, timo: emmie oikeen tiiä, eikai vittu mikkää oo ees auki, meikä: ei nii

sitten menin edustuskelposena messuille ständille seisomaan. sokerikarkit maistu ku ne oli ilmasia.



kiitti frendeille.

1 kommentti: