torstai 18. helmikuuta 2010

Hili Asta, ollu, täälä

Mutta itellä ollu vähän enempi mekkalaa. Tosapa muutama fotogrraaffi överilevottoman siististä viikonlopusta tuola ruottalaisessa lapissa, joka muuten on uskokaa tai älkää suomen lappia vitusti siistimpi paikka!! Joojoo! Ihmisetki on paljon vähempi katkeroituneita ja kyyliä mitä täälä ankiassa suomen maassa. Aattelin tosa muutella ruottiin, pakolaiseksi!

Viikonlopun kuvakavalkaadi koostuu  noista peltilehmistä ja vähän ehkä muustaki, ruleshommia!



























Näihin tunnelmiin, huomenna Rolloon viikonlopuksi ja kelekasta motti pöyälle, sit arjeksi ouluun ja torstaina nokka kohti Norian rajaa!!!! Kyllä kiitos kelepaa saatana!


2 kommenttia:

  1. huhhuh.
    se on taas tämä aika vuodesta.
    pystyssä töhönääviä kelekkoja tykkypuiden välissä. joku hymyilevä kypäräpää roikkuu tangosta vielä.
    outoa. mutta ihan kivan näköstä.

    sittenku saan hyväpalkkasen muotoilijatyöpaikan, niin voisin tehä niin epä egologisesti ja epä taiteilijamaisesti ja ostaa tommosen vuorimoottorikelekan ja alakaa harrastaa tuota myöski. jos ois niin hyvä palkka että vois palkata kimmon oulusta pohojosemmaksi kelekan huoltomieheksi. ei tarvis ite räjäytellä mitään moottoreita tallin pöyälle.

    hei kimmo. saisko meikä teipata solarigrafia kameran teijän reissuautoon. sillei konepellille osottaa tuulilasia. tuo on siis filmipurkki, missä on paperi sisällä ja reijällinen alumiinitölökinpala eessä linssinä. siinä se valottas sitten päivän pari, tai viikon. vois tulla ihan siisti ruutu!!! eikä haittaa jos se jää johonki poron kylykeen kiinni tai tippuu matkanvarrella.

    oisko mitään?

    -t

    VastaaPoista
  2. Joo ehottomasti!! Joku kerta pitää ottaa ohojelmaksi ko oomma tästä rovaniemeltä lähösä johonki!! Varmaan ehkä kolmen viikon päästä aikasintaan.

    Niijoo ja jätkän pitää kyllä ehottomasti pistää joku tommonen kunnon räpätin itelles! Veikkaan että vois tulla meleko holtittomia kuvia ku saat tatsin tommosesta telavatkuttimesta! Koska lähetään kauppaan osteleen?

    VastaaPoista