keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Yllättävää

Lauantaiaamuna istuttiin Parks Kanadan alumiiniveneessä matkalla kotia viikon vaellusreissun jäläkeen. Viimeinkin. Oltiin noustu aamukuuelta suorittamaan viimeiset operaatiot vuonon päässä kansallispuistossa, ja meikällä pukkas flunssa päälle. Yheksän päivää iliman suihkua ja nyt vielä pää täynnä räkää. Väsytti ja hajotti. Jaloissa jumputti eiliset 23 km.

"Randy's got a surprise for you", huikkasi Billy, the laivankapitääno. Ei saanu kertoa, että mikä. Randy, tuo puuseppien puuseppä, oli ollu meiän kämpillä laittamassa laminaattia lattiaan sillä aikaa ku me oltiin eräjormailemassa. Kätevä logistinen lähestymistapa.

Pangissa nakattiin rinkat veneestä suoraan pickupin lavalle ja meikä könys päälle. Lähettiin kattoon Randyn yllätystä. Mie että varmaan se on saanu lattiat valamiiksi ennätysajassa.

No ei aivan.

Randyn mukaan talon pohja oli TÄYSIN LAHO. Todennäköisesti kattokin. Ja seinät. Pintojen alta löytyi mustaa hometta, jolla on radikaaleja terveysvaikutuksia. Randy ehdotti, että tässä vaiheessa kannattais hakia pillari ja ajaa koko paska maan tasalle ja muuttaa pysyvästi muualle.

Jassoo, että kämppä paskaxi. Delia vähän tirautteli itkuja ensiksi, mutta mulla lähinnä huvitti koko tragedia. Eipä sillä että oisin rakastanu sitä homeloukkua muutenkaan erityisesti. Me että eikait siinä auta, laitamma homejuuston palasiksi. Onneksi oli varakämppä, johon päästiin heti muuttamaan. Se on ihan siisti ja hyvä, vähän pienempi tosin. Siellä on muuten laminaattilattia! Kissalla meinaa vähän lyyä sutia välillä, ei oo tottunu.

Kuvia tuonnempana, kun saahaan netti kämpille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti