tiistai 22. syyskuuta 2009

illan kähämän poonuspostaus, satakymmentä vanahaa kuvvaa!

Tossa aloin fiilistelleen mitä kaikkea paskaa sitä onkaan kameran linssin etteen sattunu ni löytypä helemiä!! Valtteri muistakko! Itekkään en muista!

Tongin tosa vähä vanahojen kuvien arkistoja. Valtteri, aurinko ja Nallin Kari.




Joo ja meikän vanaha jettaki!



Noku päästiin viilisten makkuun ni vielä muutama randomifotokrraaffi.



















Tällä kuvalla on oikein spesiaalimuistot mistä kuulen vieläkin työpaikan kahaviossa. Keulin duunikaiffarille että TUUHAN KUULE KATTOON SIELÄ RUKALLA MIMMOSTA TUO MÄEN AJAMINEN ON!! No tieshän se että edellisiltana Gärmä ohjas koko revohkan täysin väärille raiteille ja työkaverille jäi DH:sta kuva sellasena että siinä nukutaan rapulaisena Jetan takapenkillä ikkunat säpissä ja pussi päässä ettei aurinko häikäse. Hyviä muistoja.

6 kommenttia:

  1. haha, en muista! siistiä. ompa vaan nostalgiahenkinen postaus. joko kimmolla on mopokuvat valmiina latingissa?

    VastaaPoista
  2. Ej ole vielä oikeen lipastettuna, noitaki kuvia oli tuola jemmassa vissiin seittemän tuhatta kansiollista. Makia alkaa keräämään "parhaita paloja", ku joutus postaan tähän 7000 x 500kpl kuvvaa putkeen ko jokanen on spesiaali!

    VastaaPoista
  3. huhu.
    sama meikällä.

    voisin tässä joskus tehä semmosen kattavan ennennäkemättömän levi reportaasin männä vuosilta.
    huh huh. aikamoista.

    PERJANTAINA LÄTTYKESTIT meikällä!
    oisko viien-kuuen aikaan pannukuumana?!?!

    waltteriki tullee etelästä! hä!

    -t

    VastaaPoista
  4. lätty maistuis mutta ku en PÄÄSE! viikolla 42 (oon aika tärkiä näitten viikkonumeroilla puhumisten kans, kohta rupian käyttään kalenteriaki) on täällä syysloma ja pässäytän ainaki ouluun. tervetuloa ku paistan lättyjä kimmon keittiössä!

    VastaaPoista
  5. Joo tervetulemast meile lättykesteille. Voitas vetää vanhan ajan kunniax myös itetehyt hampparihommat. Vetää överix niinko ennen muinoin överipäivinä. Omnom.

    Jetta näyttää niin mahtavalta tossa auringonlaskukuvassa, mutta siltikään ei tuu ikävä ko muistelee sitä Sompujärven EK:ta missä piti sen kakskytä kertaa sammuttaa koko auto yön pimeydesä täyessä vauhissa että saatiin se taas käyntiin uusiksi. Huh hjuh

    Sen sijaan päästiin eroon myös mersusta, että saatiin tilalle pemari, jossa ei mahu renkaat alustan laiton jälkeen enää kääntymään. :D :D :D :D :D: D: :D

    VastaaPoista