perjantai 6. toukokuuta 2011

Kanadan Hiluxi

Päsäytettiin tänään tollanen Puunhalaaja-Dodge, ku täällä on niin laaja tieverkosto. Eihän tässä jaksa enää erkkikään kävellä ja pyöräillä vuodesta toiseen - neljä kilometriä on pitkä matka.

Parin viikon päästä mennään koeajamaan, on Montrealissa. Nakataan pirssi laivaan, saapunee pohojoseen jossain elokuun alussa.



Niin. Mie oon aina aatellu, etten osta mitään POOLOA, vaan ostean oikean miesten auton. Tuonne saa vaikka lehemät lavalle. Nettiauto, puhtaasti. Kaveri kävi kattelemassa vaan päältä Montrealissa ja sano, että likanen mutta hyvässä kunnossa. En tiiä koeajoko se ees sitä. Aivanpa sama toisaalta. Imako on tärkiämpi asia ku se, että auto toimii, niin meijän isä on aina sanonu.

(Delia tuon itte asiassa valakkas. Mie vaan kuolasin pikku-Jeeppejä.)

Kesäkuussa tuun taas muuten Suomeen mutta tällä kertaa on pakko lennellä takasin ennen jussia. Työ taas estää vapaa-aikaa. Vuokatti on kyllä täysin mahollinen ja muut maholliset vaellus-retket.

Ja hei oli muuten ghkelegz-reising-asiaaki! Asentelin justiinsa skiidoon SLP POWDER PRO SUKSET. Niistä tuli osa postissa pari kuukautta sitten mutta kiinnikkeet oli puonnu laatikon reiästä. No tulihan ne lopulta. Kävin just tuossa hillklimppaamassa katuja pitkin, tuntu aivan helevatan hyvältä ja lapsekki katteli melekein ihailevasti. Vanhat katamaraaniletkut veteli aivan tajuttomasti, nää mennee viivasuoraan. Tuntuu että tuolla SDI:lläki uskaltaa nyt puottaa iliman pelekoa hengenlähöstä, ku se ei ennää sinkoile.

Jea! Pääsinkö nyt kelegz-kerhoon? Pittää katkoa tuosta vielä kallistuksenvakaaja, ku täällä pohojoisnavalla ei oo ku yhellä puolella patteja.

Ei mulla kyllä ollu tarkoitus muuta kuin poustailla auton kuva.

9 kommenttia:

  1. puhuttiinki just hemmokimmopommin kanssa, että perinteinen kesäkuun ensimmäinen viikonloppu vois olla retkeily viikonloppu.

    johonki "lähi"seudulle jos menis telttaileen tai eräkämppäileen.

    -t

    VastaaPoista
  2. Pitäskö ihan vuokrata joku villin/pohojolan kämppä jostaki korvesta, vai menneekö liian luksukseksi?

    VastaaPoista
  3. joo, nuo laina/vuokra tuvat vois olla ihan kovasana.
    jostaki inhimillisen patikoinnin päästä kummiskin.
    kun ei tuo kimmo varmaan ihemihin jaksa vaeltaa.

    -t

    VastaaPoista
  4. Jaa ameriikan serkku pistää heti paremmaksi ja amerikkalaisesti haukkuu suomen köyhälistöä jolla käteisvaranto riittää justiinsa 430000km ajettuun POLOON, siittäki joutu jättään yhen pölykapselin myyjälle että päästiin hinnasta soppuun!

    Mutta MEIKÄN mielestä ei ruveta mittään vuokrahomoilua harrasteleen ku otetaan teltat selekään ja muutetaan muutamaksi päivää mettään! Esim rovajärvellä on paljon hyviä mettiä! Polttopuitaki on ja nuotio voijaan tehä räjähtämättömän kranaatin päälle niin on jotain jännittävääki.

    Tai sitte menemmä Käyrästunturioon?

    Mie jaksan kävellä pitemmälle ku te yhteensä!

    VastaaPoista
  5. Mistä muuten löysittä tilaa sille Poololle, ku teillä on jo vasta ostetun maatalon pihat täynnä maastoautoja, mönkijöitä, kustomikelekkoja, rattoreita ja mopoja?

    Kimmon piha = Suomen Amerikka

    Telttakin käy kyllä toisaalta. Tai mie ja Timo asutaan kämpässä, jätkä voi nukkua teltassa pihalla.

    VastaaPoista
  6. Jätkät asuu kämpässä, istuu sohovalla ja kattoo euroviisuja telekkarista. Yheksän jälkeen alkaa haukottelu ja sitten hiljaisuudessa 99% väestöstä nukahtaa ja 1% jää pöytään juomaan viimestä keppanaa. Seki viimenen prosentti nukahtaa kymmeneltä. Sanoja on vaihdettu ehkä 7kpl koko illan aikana. Verhot on kiinni. Mää eppäilen että pihalla vois olla kivempaa ku istua perse leviänä mökissä hiljaa? Seleviytymistarinat on aina melekolailla hienoja!

    VastaaPoista
  7. ps. Delialla on muuten ihan sikahyvä maku verrattuna jätkän jeeppihomoiluun.

    http://www.flyertalk.com/forum/glbt-travelers/821726-how-did-jeep-wrangler-become-gay-icon.html

    VastaaPoista
  8. Ookoo, luppaan ollaan teltassa, jos jätkä luppaa, että mese pyssyy pois päältä koko illan.

    Meiän isännällä on muuten kevytkota, johon pittää vaan tehä kolomemetrinen keskisalako puusta. Ois tillaa ja tunnelmaa. Se on ollu joskus mukana talavivaelluksilla. Haisis vielä vanaha hikiki!

    Hyvä että löyty alan asiantuntemusta Jeeppiasiassa! Eipä ois tuotakaan tietoa löytyny, jos ei olis jätkällä ollu Wrangler-linkit feivöritseissä.

    VastaaPoista
  9. jes.
    meikälä vappaa viikonloppu. eli perjantaista ihamillonvaan johonki.

    kelepaa. majoittuminen vapaaehtoista.

    -t

    VastaaPoista