perjantai 8. lokakuuta 2010

Lännessä lomilla

Moro Kelownan läheltä B.C.:stä. Ollaan täällä. Lenneltiin viime lauantaina lomahommiin Okanagan Fallseille, vuokra-autona Pontiakki. Punanen. Viime vuonna oltiin samoilla mestoilla ja sillon vuokrattiin Rent-A-Wreck -nimiseltä firmalta ehkä maailman halvin auto. Kaukovalot oli heikommat ku muijen autojen lähivalot ja turvavyöt oli vaarallisemmat päällä ku pois päältä. Takakontti ei menny kiinni muuta ku hyppäämällä päälle katolta ja välillä koko autoa ei saanu käyntiin. Sininen plyyssi sisällä oli "komia."

Säästyhän siinä rahaa.

Tänä vuonna törsättiin viis dollaria enemmän päivälle ja saatiin uuennahkia Pontiack. Hyviä ajaa nuo tuommoset uuet autot.

Tänään kiivettiin Skahassa jo kolmas päivä putkeen. Kiipeilemäänhän tänne vissiin tultiin, joten siis. Delia päräytti ilosesti 5.10c:n päivän päätteeksi, mennee sinne 6b:n hujakoille ranskisasteikolla (joo itekki kiipesin sen puhtaasti). Nyt pietetään pari välipäivää ja kaverit tulee Vankuuverista kylään. Rillataan ja tsillataan.

Tässä on lähellä nuita viinitarhoja. Punaviinit ei oo kuulemma täällä niin hyviä ku valkoviinit mutta kaikki on menny kyllä alas. Paikallista olutta on kans ja niissä on helmeilevää raikkautta. Tulee mieleen Eno-Reino Kemijärveltä niitä juodessa.

Kalkkarokäärmeitä oo näkyny, vissiin liian kylymä jo niille. Viime vuonna nähtiin vissiin kaks kiipeilytreileillä. Aika rentoja luikertelijoita ne on, ei oo vielä tarttenu näyttää niille sveitsiläistä joululahjalinkkuveitseäni. Käärmeeliha vissiin maistuu kanalle joten menis seki rillissä.

Huomenna, välipäivänä, aateltiin mahollisesti päräyttää Revelstokeen kattelemaan vähän, että millanen ihimemaa se on. Siellä sataa kuulemma 12-15 metriä lunta joka vuosi. Se on vähän ku B.C:n Oulu siinä mielessä. Mietittiin että jos sinne muuttas joku päivä ja hommais jonku 800-kuutioisen kelekan. Revelstokeen olis neljän tunnin ajomatka.

Vielä viikko lomia!

-Make

P.S.
Yritin letkuttaa kuvia kamerasta läppärille, mutta ei löydy sopivaa ajuria Win 7:lle. Pakko vissiin ostaa kortinlukija tällä reissulla. :F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti