keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

PARI TIISERIÄ HETI AAMUSTA. JATKAKAAPA. KUVATEKSTI: EKASSA KUVASSA TIMO PIERASEE PILVEN. LOPUT ON TAIDETTA.





3 kommenttia:

  1. toinen kuva on hauska. hehheh.
    naurattaa.

    meikän kuvat on kato filmeillä. ja tuo meidän taiteilijaystävällinen taidekoulu on KIINNI VITTU HEINÄKUUN!. niin en pääse skannaamaan taikka kehittään filimejä.

    eli timo verestää juhannusta sitten elokuussa.

    -t

    VastaaPoista
  2. Jepje-p, kovia kuvia! Lisempiä ootellesa täsä!

    Misä muuten kävittä? Näkykö meikän serkkua Tommia, on Tråmssassa töissä? Ajaa volovolla, jossa on vilikku rikki vasemmalta puolelta.

    Meikät ajeli juhannusviikolla Kittilään-Levinympärivahingossa-Pokkaan-Inariin, sieltä Tanka-dangerin ja Hirviäkurun ja Pelekosenniemen kautta Kemujärvelle juhannus-kemuihin.

    -Meka

    VastaaPoista
  3. tuuppa tänne kehitteleen ja työntämään ne mun plustekin läpi! tai sitte elä tuu mutta vittu kuvia saatana + kusi. mullaki on vissiin filmillä jotaki ripulia. tuli vähän hätäpäissään aamulla tyrkättyä pari kuvaa tänne. en muistanu kirjottaa mittään. onneks kimmo varmaan väsää jonku raportin vaikkapa HETI.

    en oikeen tiiä muuta ku että käytiin narvikissa 3 minuuttia kattomassa että siellä sataa vettä. mää vaan ajoin, ja en oikeen tietokonekartankaa kans osannu mennä ikinä oikiaan suuntaan. koko ajan olin menossa turkuun sohvalle makkaamaan. hyvältä suomikierroxelta kuulostaa kuitenki teikien reitti!

    VastaaPoista