tiistai 17. marraskuuta 2009

terve!

ku tätä plokia ruukataan päivitellä kaikista jännistä paikoista ja kaikenmaailman ai founeilla sun muilla (ilman kuvia!!!!!!!!), niin mää nyt kirjottelen täältä lontoon sup urpista tänne näin. oli aikomus jäähä pitkäksi viikonlopuksi, ja nii jäätiinki, ku easyjet lähetti sähköpostia että tulkaapa joku toinen päivä ku just sinä päivänä ku oisitte tulossa ni ei lennetä ollenkaan suomeen. nonni.

tässä onkin ollut sitten aikaa koluta kaikki ug-kamerakaupat ja oon oppinu sanomaan että a pint of london pride please ja että sorry mate. melkonen kielikylpy!

oisko mittään joulusuunnitelmia?

2 kommenttia:

  1. Siistiä menoa!

    Oon huomannu, että jos lentoyhtiön nimessä on adjektiivi, niin se on aina huono homma. Ylleensä sen voi kääntää vastakohaksi. Easyjet = Difficultyet. First Air = Last Air (kerraan ollaan melekeen jo kuoltu Last Airin kyytissä).

    Ens kerralla ku meet Lontoon sup urpiaan, niin sano kaikille pubissa että "pog ma thon". Se tarkottaa iloista iltapäivää irlanniksi. Pomo opetti eilen.

    Ja jouluna voisitte kaikki tulla Montrealiin, niin lähetään plateaulle kahaville ja ottaan katukuvia!

    VastaaPoista
  2. haha, joo hyvä huomio. easyjetillä oli kyllä menomatkalla sellasta turpulenssiä että en oo kokenu semmosta edes kimmon kyyissä ku se ajaa diisselimersulla. vielä ennen laskeutumista mentiin IHAN sivuluisussa ja ku siinä siiven kohdalla kyylättiin ulos ni siipi piirteli lennonjohtotornin ja maan välillä hyvinki psykedeelistä rantua. jännitti tosi paljon vaikka en huutanutkaan suoraa huutoa (jotkut vähäsen huusi).

    montrealin-retki kuulostaa toteuttamiskeleposelta!

    pog ma thon vaan sinnekin päin!

    ( http://www.proz.com/kudoz/gaelic_to_english/other/175340-pog_ma_thon.html )

    VastaaPoista