maanantai 12. lokakuuta 2009

päiväni autourheilijana!

Asiayhteydestä ajattelin irrotellä tällasen lisäinffopaketin, nimittäin olen ruvennu vakavissani ajaan AUTOLLA URHEILUA. Eli autourheilua! Makiaa hommaa, seisot lavalla ja ohjaat autoa, ei haittaa vaikka menee puuhun, naurat vaan vitusti ja jatkat matkaa. Siistiä ja siistimpää touhua ko maata sohvalla ja kattoa telekkarista autourheilua, saat sentään itte ajaa ja jopa säilyt hengissä ku tapahtuu se kaikkien odottelema kliimaxi ja vehkeet lentää mettään! Sotkamossa veettiin rossarikisat. Ihan käsittämättömän vitun siistit puitteet, rata ja kaikki. Eellisiltana hyökin mestoille että sais ees jonku tuntuman ennen kisoja (kisoihin kuuluu olennaisesti tosena treenaaminen ja säätäminen), sit koko yö kamojen huoltoa päissään + 2h saunassa istuskelua ja aamusta pommiin nukkuminen ja kiireessä tärkiänä radalle silimät ristissä. Hyviä hommia, ens vuonna uuestaan!

Ja sitte viikonloppuna veettiin tällaset mattoautokisat. Vähän niinku DTM ja BTCC ja sen semmosta. Makiaa touhua tääki, mutta lehmän reflexeillä ei oo oikeen tottunu näin tarkkaan työhön ja vehkeet on vähän muiden hallussa. Rossareissa on sentään helpompaa ku sattumia osuu muidenki tielle. No pittää tätäki reenata tosena, nii ja muistaa säätää. Tähänki hommaan kuuluu säätäminen!! Meikä tykkää säätää.

Nyt on sit puolet vehkeistä myyty ja uusia kamoja tilattu ens KAUDELLE (hox tose-sana KAUSI). Katotaan eksyykö tässä joskus jopa johonki issoon kissaan ajamaan kissaa. Jännä nähä. Eppäilen ettei.

Rossarikuvia.







Ja touring car race juttukuvia. Tarkkaa hommaa, gramma = valovuosi ja millimetrin heitolla oot valmiiksi hävinny.




Niijjoo, talaviki tulossa. Ommeikä ehtiny jo näitäki vehkeitä säätämään. Viila kourassa, hyvää matkaa.


1 kommentti:

  1. nörttejä sotkamo ja kiimingin liikuntasali täynnä!
    energia juomaa ja hdr-kuvia.

    melekosta menoa. epäilemättä siistiä!

    -t

    VastaaPoista